0 %
95 % av våra Try&Hire-processer leder till tillsvidareanställning.
0 k
Över 20.000 lediga platser
0 %
97 % av våra rekryteringsärenden genomförs framgångsrikt.

Vi skapar möjligheter för kandidater och företag

Workscout är et rekryterings- och vikarbyrå. Det vi erbjuder, är professionella lösningar inom just detta. Vi har genom de sista 12 år speciellt specialiserat os i att rekruttera talenter inden för en lång rad olika brancher. I dag hjälper vi allt från startups till C20-företag med rekrytering och vikarhyre. Som kandidat kan du ladda upp ditt CV i vår databas. Så har vi framadrettet möjlighet för att kontakta dig med nya jobb som passerar just dig. Vi har en lång rad olika lediga ställningar, som du enkelt kan söka, efter att du har skapat dig.

Workscout-hanterare om mycket mer slut och rekrytering och jobbannonsering. Det handlar om människor som hjälper med helgarbete. Människor med en passion för att hjälpa andre. Människor, der är eksperter i deras roller. Mennesker, der lærer af tilbageslag och fejrer successer. Människor der 100% elsker det de laver.

Företaget kommer inte till oss, eftersom vi pressar våra kandidater för att söka massor av jobb. Företagen kommer till oss eftersom de vid, att vi är intresserade av att matcha få och relevanta kandidater med företag. Kandidaterna ska kunna ta stilling til jobb, som ger mening för dem, och företaget ska kunna läsa ansökningar, som är relevanta för dem.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi hjälper både kandidater och företag.