Om Workscout

Vad är Workscout?

Workscout är en svenskutvecklad webbapp som kopplar samman de personer som behöver hjälp med ett uppdrag och de som har möjligheten att genomföra uppdraget. Det finns inga begränsningar på uppdrag, här kan du få hjälp med allt från att montera ihop möbler, kratta löv eller få hjälp med att köra något till återvinningscentralen.
Workscout tillhandahåller ett nätverk inom gig-ekonomi.

Vad är Gig-ekonomi?

Gig-ekonomin är den nya flexibla arbetsmarknaden. Ordet Gig betyder egentligen “korta påhugg” och betyder i detta sammanhang, korta, tillfälliga frilansjobb som kan utföras av alla. De flesta som genomför gig-jobb är studenter eller deltidsanställda som har tid över och behöver tjäna en extra slant.

Gig-ekonomi

Workscout är en del av den växande trenden inom gig-ekonomi. Det tillsammans med delningsekonomi, miljömedvetenhet och flexibiliteten är den största bidragande faktorn till att Workscout växer. Genom att använda Workscout och tjäna pengar eller få hjälp med någon syssla, bidrar du till en värld där vi konsumerar mindre. Alla behöver inte äga dyra verktyg som används max en gång om året. Det vi gör är att vi för er samman. Istället för att ta steget att knacka dörr hos grannarna, hittar ni nu istället rätt person med rätt kompetens i din närhet som vill hjälpa dig hos Workscout. Då allt fler söker en extra inkomstkälla, flexibla arbetstider och frilansjobb, kan du istället låta en scout genomföra ditt uppdrag och bidra till en enklare värld med mindre miljöpåverkan och samtidigt spara en slant. 

Trygghet

Tryggheten för dig som användare på Workscout är viktig för oss. Vi har därför valt;

Betalning

Den enda kostnaden som uppkommer är annonsavgiften för att lägga upp ett uppdrag. Det innebär att den summan som scouten får efter genomfört uppdrag är 100%, vi har inga dolda kostnader, inga extra avgifter eller något procentuellt uttag på scoutens betalning. Annonsavgiften betalar du via; swish eller Stripe, snabbt och enkelt.

Betalning mellan Scout och Uppdragsgivare
Hur betalningen sker mellan uppdragsgivare och scout kommer ni tillsammans överens om. Förslag på betalningssätt kan vara Swish eller kontant.